Pusat Produk

Babagan awake dhewe
Pimpinan Industri POCT Internasional
Hangzhou Realy Tech Co., Ltd. didegaké ing 2015. Iku Hangzhou, China markas lan global dilakokno Produsèn produk ln-Vitro Diagnostik, specialized ing immunoassayfield Clinical kanggo luwih saka 7 taun. Jeneng asline kondhang ing luwih saka 100 negara. Perusahaan iki lenggah ing taman sains 68.000 meter persegi lan dilengkapi fasilitas R&D lan fasilitas produksi. Fasilitas manufaktur kita disertifikasi ISO 13485 lan wis dipriksa dening ChinaNMPA. Lini produk sing amba kalebu Tes Rapid, Pembaca Tes Obat, Immunoassayanalyzer Portabel, lan Penganalisis lmmunoassay Chemiluminescence Otomatis. Kabeh sistem kasebut kompatibel karo deteksi meh 150 jinis penanda kekebalan, paramèter tes sing nutupi penyakit kardiovaskular, penyakit infèksius, penyakit hepatitis, diabetes lan lapangan liyane. Iki ora mung cocok kanggo diagnosa penyakit kritis kanthi cepet ing rumah sakit lan laboratorium gedhe lan medium, nanging uga cocok kanggo analisis kuantitatif imunologis lengkap rumah sakit lan laboratorium cilik lan medium.

  • 500 +
    Karyawan
  • 200 +
    Peneliti
  • 140 +
    Negara / Wilayah
  • 100 +
    Sertifikat
Sinau luwih lengkap+