Puseur produk

Tentang Kami
Pamimpin Industri POCT Internasional
Hangzhou Realy Tech Co., Ltd. diadegkeun dina 2015. Éta mangrupikeun Hangzhou, Cina anu kantor pusatna sareng dioperasikeun sacara global produsén produk ln-Vitro Diagnostic, khusus dina bidang immunoassay klinis langkung ti 7 taun. Ngaran nyata dipikanyaho di langkung ti 100 nagara. Pausahaan linggih dina 68.000 méter pasagi taman sains sarta dilengkepan kaayaan-of-nu-seni R&D sarta fasilitas produksi. Fasilitas manufaktur kami disertipikasi ISO 13485 sareng parantos dipariksa ku ChinaNMPA. Garis produk lega kami diwangun ku Rapid Test, Pamiarsa Uji Narkoba, immunoassayanalyzer portabel, sareng analisa lmmunoassay Chemiluminescence Otomatis. Sadaya sistem ieu cocog sareng deteksi ampir 150 jinis spidol imun, parameter uji kalebet panyakit kardiovaskular, panyakit tepa, panyakit hépatitis, diabetes sareng widang sanésna. Éta henteu cocog pikeun diagnosis gancang panyakit kritis di rumah sakit sareng laboratorium ageung sareng sedeng, tapi ogé cocog pikeun analisa kuantitatif imunologis komprehensif rumah sakit sareng laboratorium leutik sareng sedeng.

  • 500 +
    Pagawé
  • 200 +
    Panalungtik
  • 140 +
    Nagara / Wewengkon
  • 100 +
    Sertipikat
Diajar deui+