Puseur produk

Tentang Kami
Pamimpin Industri POCT Internasional
Hangzhou Realy Tech Co., Ltd. diadegkeun dina 2015. Éta mangrupikeun Hangzhou, Cina anu kantor pusatna sareng dioperasikeun sacara global produsén produk ln-Vitro Diagnostik, khusus dina bidang immunoassay klinis langkung ti 7 taun. Ngaran nyata kasohor di langkung ti 100 nagara. Pausahaan linggih dina taman sains 68,000 méter pasagi sareng dilengkepan ku R&D sareng fasilitas produksi anu canggih. Fasilitas manufaktur kami disertipikasi ISO 13485 sareng parantos dipariksa ku ChinaNMPA. Garis produk lega kami diwangun ku Rapid Test, Pamiarsa Uji Narkoba, immunoassayanalyzer portabel, sareng analisa lmmunoassay Chemiluminescence Otomatis. Al sistem ieu cocog sareng deteksi ampir 150 rupa spidol imun, parameter test ngawengku kasakit cardiovascular, kasakit tepa, kasakit hépatitis, diabetes jeung widang lianna. Éta henteu cocog pikeun diagnosis gancang panyakit kritis di rumah sakit sareng laboratorium ageung sareng sedeng, tapi ogé cocog pikeun analisis kuantitatif imunologis komprehensif rumah sakit sareng laboratorium ukuran sedeng sareng sedeng.

  • 500 +
    Pagawé
  • 200 +
    Panalungtik
  • 140 +
    Nagara / Wewengkon
  • 100 +
    Sertipikat
Diajar deui+