Qendra e produkteve

Rreth nesh
Udhëheqës Ndërkombëtar i Industrisë POCT
Hangzhou Realy Tech Co., Ltd. u themelua në vitin 2015. Është një prodhues i produkteve ln-Vitro Diagnostic me seli në Hangzhou, Kinë dhe i operuar globalisht, i specializuar në fushën e imunitetit klinik për më shumë se 7 vjet. Emri i vërtetë është i njohur në mbi 100 vende. Kompania ndodhet në një park shkencor prej 68,000 metrash katrorë dhe është e pajisur me objekte të teknologjisë së fundit të kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit. Objekti ynë i prodhimit është i certifikuar ISO 13485 dhe është inspektuar nga ChinaNMPA. Linjat tona të gjera të produkteve përbëhen nga Testi i Shpejtë, Lexuesit e Testit të Drogave, Imunoanalizuesi portativ dhe analizuesi imunoanalizues i kimilumineshencës automatike. Të gjitha këto sisteme janë në përputhje me zbulimin e rreth 150 llojeve të shënuesve imunitar, parametrave të testimit që mbulojnë sëmundjet kardiovaskulare, sëmundjet infektive, sëmundjet e hepatitit, diabetin dhe fusha të tjera. Ai është jo vetëm i përshtatshëm për diagnostikimin e shpejtë të sëmundjeve kritike në spitale dhe laboratorë të mëdhenj dhe të mesëm, por gjithashtu i përshtatshëm për analiza sasiore imunologjike gjithëpërfshirëse të spitaleve dhe laboratorëve të vegjël dhe të mesëm.

 • 500 +
  Punonjësit
 • 200 +
  Hulumtuesit
 • 140 +
  Vendet / Rajonet
 • 100 +
  Certifikatat
Mëso më shumë+