Центар за производи

За нас
Меѓународен лидер во индустријата на POCT
Hangzhou Realy Tech Co., Ltd. е основана во 2015 година. Таа е со седиште во Хангжу, Кина и глобално управуван производител на ln-Vitro дијагностички производи, специјализиран за клинички имуноанализи повеќе од 7 години. Вистинското име е добро познато во над 100 земји. Компанијата се наоѓа на научен парк од 68.000 квадратни метри и е опремена со најсовремени капацитети за истражување и развој и производство. Нашиот производствен капацитет е сертифициран со ISO 13485 и е проверен од ChinaNMPA. Нашите широки производни линии се состојат од брз тест, читачи за тестови за лекови, пренослив имуноанализатор и автоматски хемилуминисцентен lмуноанализатор. Сите овие системи се компатибилни со откривање на речиси 150 видови на имунолошки маркери, тест параметри кои покриваат кардиоваскуларни болести, заразни болести, хепатитис, дијабетес и други области. Тој е погоден не само за брза дијагноза на критични болести во големи и средни болници и лаборатории, туку е погоден и за сеопфатна имунолошки квантитативна анализа на мали и средни болници и лаборатории.

 • 500 +
  Вработените
 • 200 +
  Истражувачите
 • 140 +
  Земји / региони
 • 100 +
  Сертификати
Научи повеќе+