Warta

coronavirus test
Dina 21 April, LabCorp, perusahaan élmu kahirupan, ngumumkeun dina halaman wéb resmina yén éta parantos nampi Otorisasi Panggunaan Darurat FDA pikeun Kit Uji Coronavirus Novel anu sayogi di bumi.

 

Kit Uji AT-Home, anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun conto Uji Di Imah, ngamungkinkeun jalma ngirim conto swab nasal ka laboratorium perusahaan pikeun diagnosis.

 

Kit uji LabCorp dibéré otorisasi FDA darurat dina bulan Maret, sareng dina 5 April, LabCorp ngahubungi FDA pikeun nyuhunkeun modifikasi pikeun ngamungkinkeun pasien ngagunakeun kit uji di bumi, CNBC ngalaporkeun.

 

LabCorp nyarios yén éta parantos ngagaduhan 60,000 kit di bumi anu bakal diutamakeun pikeun pagawé perawatan kaséhatan sareng diperkirakeun dilegakeun ka konsumén AS anu sanés dina minggu anu bakal datang.

 

Kit hargana $ 119, ngabutuhkeun pangguna pikeun dievaluasi salaku cocog sareng ngalengkepan angkét dina halaman wéb LabCorp, saur LabCorp.

 

Reuters ngalaporkeun yén Amérika Serikat parantos narékahan pikeun ningkatkeun kamampuan tés, tapi ékspansi éta kahalang ku kurangna profésional sareng alat pelindung pribadi pikeun mastikeun kasalametan.

 

Ngumpulkeun conto di bumi bakal ngirangan résiko ngirimkeun virus ka pagawé kaséhatan, tapi meureun aya kalemahan, sapertos naha panguji parantos leres-leres ngumpulkeun conto sareng ngirimna aman ka laboratorium.

 

FDA nyarios yén éta parantos damel sareng LabCorp pikeun mastikeun yén data dina kit pangumpulan sampelna aman sareng akurat, sapertos di rumah sakit atanapi fasilitas tés sanés.

 

LabCorp nyatakeun moal aya bédana dina kualitas atanapi hasil antara conto anu dicandak ku pasien sareng anu dicandak ku profésional, salami paréntah kit diturutan. Kit bumi nganggo swab katun anu tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun conto nasal, ogé kantong spesimen biohazard sareng kantong pengiriman fedex sapeuting pikeun ngirim conto ka lab. Laboratorium tiasa kéngingkeun hasil dina hiji dugi ka dua dinten saatos nampi conto.

Realytech mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi rupa-rupa réagen tés médis. Kami disatujuan ku FDA sareng aya dina daptar bodas pencegahan koronavirus AS 2020
Kami ogé panyadia réagen deteksi gancang dina bahan pencegahan wabah anu disumbangkeun ku Jack Ma ka Jepang sareng Éropa dina 2020.
Urang2019-NCOV IgGIgM Rapid Testgaduh akurasi deteksi pisan tinggi na harga low, wilujeng sumping pamaréntah sarta lembaga médis konsultasi


waktos pos: Jul-14-2020